URBAN
REVOLUTION

SLIM
CONCEPT

Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud en Erma international hebben een ware revolutie ontketend op het gebied van plaatsing van straatmeubilair in de ruimste zin van het woord. Met deze nieuwe methode van straatmeubilair plaatsen behoren grondwerk en het verzwaren met poeren definitief tot het verleden. Dynamisch, verwisselbaar en breed inzetbaar is van toepassing op click-and-play, het geheel nieuwe en slimme product is nu op de markt en verkrijgbaar!

Duis nisi tortor, pretium eget laoreet a, tincidunt sed ipsum. Aenean dictum ligula sit amet velit euismod hendrerit. Sed mattis commodo eros, in ornare urna imperdiet ut.

draadmodel deel 1
draadmodel deel 2
draadmodel deel 3
draadmodel deel 4
draadmodel deel 5
draadmodel deel 6
draadmodel deel 7

DYNAMISCH
IS DUURZAAM

Door de constructiemethode van het click-and-play systeem kan een eenmaal verankerd object gemakkelijk verwijderd of gewisseld worden. Zo kan de functie van een plein snel omgezet worden van bijvoorbeeld speelterrein naar evenemententerrein. Ook voor periodiek onderhoud kunnen toestellen en meubilair nu gemakkelijk uitgenomen worden voor transport naar de werkplaats. Maar ook bij herbestrating en onderhoud van groenvoorzieningen is tijdelijk verwijderen soms wenselijk. Om deze manier word statisch dynamisch en duurzaam.

GRENZELOZE
TOEPASSINGEN

Speelterreinen met meubilair en speeltoestellen vervullen een belangrijke sociale rol in een buurt. Door onderlinge uitwisseling van toestellen tussen verschillende speelterreinen ontstaat er telkens een nieuwe situatie waardoor de speelterreinen in de belangstelling blijven staan bij ouders en hun kinderen.

prullenbak

NEEM CONTACT
MET ONS OP

Lipsum duis ut arcu dolor, blandit et mattis nunc etiam pulvinar justo id diam elle sollicitudin erat elle adipiscing rutrum dolor set amet. Nunc eu felis!

Oranjewoud Realisatie
Straatweg 10a
1358 EM Almere
ERMA
Straatweg 11b
1359 EM Almelo
S. de Boer
Projectmanager
sdeboer@oranjewoud.nl
+31 (0)6 33 926 053
J. de Bruin
Projectmanager
jdebruin@ermainternational.com
+31 (0)6 33 926 054